Velg en side

Her er det ferdige bordet må si jeg er fornøyd 🙂   Dett følger også med 2 klaffer som jeg har malt så når vi er mange kann jeg forlenge bordet 🙂

Her er spisebord jeg har arvet som jeg har lyst å lage ett salong bord av. Jeg bestemte meg for at høyden på bordet skulle være 56 cm …. og det på grunn av høyden på sofaen og at jeg sitter og spiser middag der av og til.

Så skrudde jeg av beina … gikk til en trelast butikk og spurte om de kunne hjelpe meg å sage beina på spisebordet og ville de hjelpe meg med. Det er viktigt å få ett beint og likt mål og de har som regel store presise sager 🙂

Da er det viktigt å pusse alle flater så malingen fester seg godt.

Når du er ferdig med å pusse vasker jeg bordet med Flugger sin Sot og nikitinrens da er jeg sikker på at den er godt avfettet. Du kan også vaske med Salmiakk 🙂

Da har jeg valgt samme farge og maling som på stolen jeg har trekt om 🙂

Her er bordet fedigt malt jeg er nøye med at penslene er einet til det bruket jeg skall bruke de til. På bordplaten har jeg også brukt en pensel som heter frdriver …. den gjør at maling resultatet  ikke har striper etter penselen 🙂